Noutati

Investesti de acasa!
Incepand din luna ianuarie poti folosi carti de debit sau credit pentru a dona. Le multumim celor de la dot Commerce pentru ajutorul lor. [...]

Noi proiecte pe Bursa Implicarii
Incepand diin luna februarie puteti trimite noi proiecte pentru a fi inscrise pe situl Bursei Implicarii Sociale. Mai multe informatii in curand. [...]

Ultimele Proiecte

Voluntari in comunitatile rurale - Fundatia de Sprijin Comunitar
Domenii de activitate:
Educatie si cultura, Copii
Localizare: Judetul Bacau
Durata: Iunie- Septembrie 2007
Buget/Donatii: 21095/21095 [...]
DONEAZA

Serviciu mobil de ajutor pentru batrani - Caritas Alba Iulia
Domenii de activitate:
Grupuri dezavantajate, Sanatate
Localizare: Regiunea de dezvoltare Centru
Durata: Permanent
[...]
DONEAZA
Home

Home

Bursa Implicarii Sociale (BIS) aduce impreuna cererea si oferta de proiecte comunitare originale, viabile si transparente.

Asociatia pentru Relatii Comunitare si Fundatia Vodafone au deschis Bursa Implicarii Sociale pe 23 mai 2007 printr-un eveniment similar unei zile de Bursa de valori. Pe parcursul a 2 ore, la Hotelul Crowne Plaza, in cadrul evenimentului transmis in direct de The Money Channel au fost mobilizate fonduri in valoare de 70 000 euro, jumatate din valoarea totala a proiectelor inscrise.

25 proiecte ale organizatiilor din toata tara, din diverse domenii de activitate, au fost inscrise la Bursa dupa un riguros proces de selectie care a analizat viabilitatea organizatiei si a proiectului, gradul de risc si impactul pe care proiectul il poate produce.


Situl permite realizarea donatiilor online catre proiectele sociale. Persoanele fizice si juridice pot folosi aceasta metoda de a sustine proiectele, le pot recomanda prietenilor si cunoscutilor si pot fii tot timpul la curent cu acele cauze pe care le simt aproape.